Avon - Gelové laky Gel Shine | Giveaway - Ukončeno

Krásný den,
máme tu konec pracovního týdne, co plánujete na víkend? Dnešní článek sice bude kratší, ale za to Vám snad jeho závěr udělá radost, jelikož na Vás čeká soutěž. Pokud mě pravidelně sledujete, tak jistě víte, že zrovna na laky na nehty nejsem vůbec zaměřená a moc toho k nim nemám co říct.

Gelové laky jsou teď hodně v kurzu a tak Avon nemohl zůstat pozadu a v jejich nabídce najdete dvacet krásných odstínů. Nové gelové laky mi udělaly obrovskou radost, kor když jsem vybalila tyto dva nádherné odstíny.

Jak mám ráda fialovou, tak při otevření odstínu Emerald City jsem se naprosto zamilovala a ihned ho šla vyzkoušet. Překrásná zelená barva, nejraději bych teď na nehtech nenosila nic jiného. Je to hodně výrazná barvička, jako dělaná na jaro. Naopak Lavender Sky je decentnější fialková s nádechem do šeda.

Laky slibují plné krytí již v jedné vrstvě, vysoký a dlouhotrvající lesk. Složení je obohacené o omega oleje. Laky kryjí opravdu perfektně, bohatě stačí jedna vrstva a máte dokonalou barvu. Výdrž je také více než dobrá, pět dní mi vydržely bez újmy.

Na nehtech se mi opravdu líbí, krásně se lesknou, co slibují, to také splní. K lakům seženete ještě povrchový lak Gel Shine, který má zarušit ještě větší lesk a odolnost. Z top coatu jsem zas tolik nejásala, jelikož jich doma mám několik a většina mi přijde naprosto stejná a přiznávám, že ho ne vždy použiji. Ale tenhle je naprosto bombový. Barevný lak je s ním ještě mnohem lesklejší a opravdu vydrží delší dobu bez olupování.

Laky mají 10ml a stojí 159Kč. Samozřejmě se v akcích dají sehnat mnohem levněji.

Dostáváme se k tomu nejlepšímu. Jelikož zastoupení Avon myslelo i na Vás, tak laky poslalo ve dvou sadách, to znamená, že tyhle tři krasavce můžete vyhrát. Tímto Avonu moc děkuji, jsem ráda, že udělají radost i jedné z Vás.

Podmínky:
1. Sledovat blog přes GFC
2. Jaké laky používáte nejraději? (barva, značka, efekt...)
3. Uvést email, ze kterého se mi vítězka ozve sama

Nepovinné:
1. Sledovat blog na facebooku - Tento bod je nepovinný a můžete si za něj připsat další komentář

Pokud se zúčastnit soutěže nechcete, ale pouze komentujete, prosím, zmiňte to v komentáři.
Soutěž trvá od 17.6. - 1.7. Vítězku poté vyberu pomocí randomu a ta se mi ozve do čtyř dní od vyhlášení, jinak losuji znovu.

Hodně štěstí :)

Moc děkuji Avon za poskytnutí laků k recenzi a do soutěže.

34 komentářů:

  1. Sleduji pod GFC - Dendy
    Nejradši mám laky od Oriflame a Miss sporty, ale v podstatě nepohrnu žádným, pokud mi vyhovuje a vydrží několik dní na nehtech bez pohnutí. Mám ráda jak se třpytkami, tak matné.
    denisa.sebestova@email.cz

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji, jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com
    Avon má dobré laky, taky jich pár mám. Já mám moc ráda Rimmel, potom Jordana je suprová a Sleek dlouho vydrží. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji jako Kateřina Výmolová, nejraději mám momentálně laky od GS z řady Stars :) a barvičky růžové a všechny pastelové.
    vymolovak@gmail.com
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. GFC Miška
    Já mám nejraději taky poslední dobou gelové od Essence :)) je mi celkem jedno jaký odstín mam ráda vsechny :)
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. GFC Viera Sedlakova
    Zo znaciek najradsej pouzivam asi Loreal, ale kupujem si kludne aj ine. Loreal mam rada, lebo sa dobre lakuju, su male, takze mam sancu ich vypotrebovat a su aj skladne :D Co sa tyka farieb, tak tam to striedam, ale najviac mam asi cervenych, ruzovych a telovych. Ale rada nosim aj modre, zelene atd. Kazdopadne preferujem kremovky. Od Avonu mam jeden fialovy lak a je teda uplne super a kazdy mi ho chvali :))
    vierka.sedlakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám nejraději laky OPI nebo Rimmel 60 seconds. Mají moc hezké odstíny a na mých nehtech dobře drží. Nejraději mám tmavě modré, červené či růžové. Nejoblíbenějším odstínem je momentálně Rapid Ruby od Rimmel. sleduji jako Beauty Pusinka, beautypusinka_gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ráda se zúčastním, laky od Avonu mám ráda, vyhovuje mi jejich štěteček, konzistence i krytí. Nejčastěji teda právě využívám laky od Avonu nebo MissSporty, taky Rimmel je super. A nejoblíbenější barva je růžová a efekt gelový.
    A vlastně teď mám svoje 2 velký oblíbence od Yves Rocher, od toho, co jsem si je koupila, lakuju skoro pořád jen je :).
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. A na FB jsem se taky přidala Veru Pařízková :),
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Gfc ervulenka
    Ervulenka@seznam.cz
    Rimmel stříbrný

    OdpovědětVymazat
  10. GFC: ZdeňkaM
    Nejraději mám nude, červené, modré a růžové odstíny. Efekt preferuji matný. :)

    OdpovědětVymazat
  11. FB: Zdeňka Martináková
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, sleduji tě jako hanicka.cica. Můj email je hanicka.cica@seznam.cz. Nejraději mám právě laky z Avonu, především ve vínových a růžových odstínech.

    OdpovědětVymazat
  13. Nejraději mám fialové laky a tenhle je opravdu krásný.
    Sleduji tě přes GFC jako Marcela Lišková.

    OdpovědětVymazat
  14. Nejraději mám fialové laky a tenhle je opravdu krásný.
    Sleduji tě přes GFC jako Marcela Lišková.
    marcela.lisecko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Sleduji tě na FB jako Marcela Lišková.
    marcela.lisecko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadají moc pěkně :-) Já mám ráda asi všechny barvy :-D Nosím klidně i modré, žluté nebo zelené nehty. Miluju červenou a černou. Ze značek mi nejvíc sedí Rimmel, a to kvůli skvělé výdrži a širšímu štětečku u laků.
    Od Avonu jsem měla jen nějakou péči a momentálně doma mám jeden nude lak, se kterým nejsem moc spokojená, protože hodně málo kryje.
    Sleduji jako Sedmikráska. USedmikrasky zavináč seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  17. V poslední době jsem si oblébila měděnou barvičku od OPI. Ale jinak mám moc ráda matný nehty. Minulý rok jsem si od GS koupila super matný top coat, který používám pravidelně.
    GFC - Markéta Štefková
    stefkova.ma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj :) Značky laků nijak neřeším, nemám žádný oblíbený, ale mám spoustu laků rimmel, miss sport, essence...Barvy mám rády červený, růžový, bílý ale klidně i různý barvičky :)
    navratilovaada01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. A sleduji také na FB jako Adéla Navrátilová
    navratilovaada01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Nejradši mám růžový matný lak od zn. Moje.
    macu@seznam.cz
    GFC Markéta Králová

    OdpovědětVymazat
  21. FB Markéta Králová
    macu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Sleduju přes GFC jako NaireS. Já mám hodně ráda laky Rimmel, ale ani Essence nejsou špatné za ty peníze. Vedou u mě odstíny červené a růžové v klasickém lesklém provedení. Gelové od Avonu mám dva, ale ještě z té starší řady a teda za mě nic moc, normální lak, co mi nevydrží moc dlouho a jedna vrstva mi nestačí. Proto by mě tak moc zajímaly tyhle nové, jestli jsou lepší. 6naire@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Z těch dražších mám ráda Collistar. Mají výborné krytí i výdrž. A na množství hřeším s klasickou Essence ;) A co do barev, č. 1 u mě vítězí bordeax, nebo jakákoliv vínově červená. Ale potom už lakuju čímkoliv :D zelená, tyrkysová, zlatá je moje zlatíčko... :D Od Avonu zatím žádný nemám, ale moc se mi líbí ten fialkový odstín... Ten mi vážně do sbírky chybí ;)
    mail: Aileen.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. FB: Lucia Lucielle
    mail: Aileen.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. ahoj, já mám ráda spíše netradiční a výrazné barvy s lesklým efektem, nejraději asi zelenou barvu:-). mail: ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. A na fb sleduji jako Simona Zahrádková

    OdpovědětVymazat
  27. Já mám nejraději laky Essence a hlavně ten jejich top coat. Laky používám spíše nude odstíny, ale na léto se chci trochu odvázat.
    GFC Lenca
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. FB Lenka Klimova
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. gfc nikola benko
    ja rada pouzivam take klasicke farby ako cierna cervena ale na leto nosim vselico farbene
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  30. já mám ráda světlé decentní odstíny- nejvíce asi odstíny do béžova, ale někdy se odvážu na tmavě modré a podobně výrazné barvy :-D. Oblíbenou značku laků nemám. MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...