Jarní Glanc box

Krásnou neděli!
Také jste nešťastní z návratu zimy? Minulý víkend bylo skoro dvacet a teď to zas kleslo pod nulu a i Prahu zasypal sníh, šílený. V tomhle počasí bych nejraději vůbec nevytáhla paty z domu, ale včera jsem vyrazila na veletrh Interbeauty Prague. Pokud sledujete instagram, tak jste mohly mrknout na pár fotek a na to, co jsem si koupila.

V pátek dorazila jarní edice Glanc boxu a fakt jsem byla hodně zvědavá, jak se obsah povede, jelikož minulý box byl celkem průšvih. Vše je ale zapomenuto a odpuštěno, jelikož aktuální box rozhodně stojí za to. Za mě velmi povedený obsah, jsem fakt nadšená. Tentokrát je zaměřen spíše na tu kosmetiku, což vítám a obsahuje spoustu novinek. Fakt palec nahoru.

Perwoll Care&Refresh - 1l, 119,90Kč
Prášek je vyvinut pro smíšené a syntetické textilie. Eliminuje pachy a během nošení postupně uvolňuje parfémovou složku po dobu 24hodin. Perwoll již několikrát v boxu byl a nemám s ním sebemenší problém. Příjemně voní, prádlo vypere, za mě super praktická věc.

Silan Aromatherapy+ - 69,90Kč
Dále tu je aviváž, která je inspirována čistými přírodními ingrediencemi s obsahem vitamínu E. Má čistou vůni kokosové vody a minerálů. Já tedy úplně nemusím, když z prádla je silně cítit aviváž, takže používám fakt minimálně, ale tahle voní hezky a jemně po kokosu, takže ráda zkusím.

Garnier Botanic Therapy šampon - 250ml, 119,90Kč
Z tohohle mám obrovskou radost, řada vypadá super a dlouho jsem vlasovku od Garnier neměla. Řada je inspirována botanikou, obsahuje účinné přírodní složky, vyživující oleje a výtažky z rostlin, květů a plodů. Olivová varianta je určená pro suché a poškozené vlasy.

Garnier Botanic Therapy balzám - 200ml, 79,90Kč
Konečně je k šamponu i balzám. Většinou se objeví v boxu jen šampon a balzám pak musím dokupovat. Oba produkty moc hezky voní a nemůžu se dočkat, až je vyzkouším.

Rexona Orchid Fresh - 250ml, 66,90Kč
Reklama na nové sprchové gely Vám zřejmě neunikla, běží teď pořád. Sprcháče mají probudit, dodat energii a rozpohybovat. Sprcháč je prezentován jako ideální pro ranní sprchu, ale samozřejmě je jasné, že ho většina použije klasicky večer. Vůně je příjemná, sladká.

Freeman čistící maska manuka med & teta tree - 15ml, 39Kč
Od Freeman jsem kdysi měla jednu masku a byla super, určitě bych ráda zkusila i další, takže mě pytlíček potěšil, i když bohužel není maska pro moji pleť, ale tak na vyčištění... Jedná se o jílovou masku 2v1 určenou pro mastnou a poničenou pleť, která čistí póry, absorbuje mastnotu a má antibakteriální vlastnosti.

Batiste Dry Shampoo Original - 50ml, 69,90Kč
Batiste je zkrátka klasika a zrovna mi jedno tohle cestovní balení dochází. Má jemnou svěží vůni, vlasům po použití dodá objem a odstraní z nich mastnotu.

Co říkáte na obsah?
Líbí se Vám?

7 komentářů:

  1. Celkem fajn box tentokrát :) Využitelné věci, co se mi zalíbilo je nová řada Garnier ta vypadá perfektně. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah se mi líbí, dva produkty do domácnosti, zbytek kosmetika, to bych využila:-) Jsem vážně zvědavá na tu vlasovku od Garnier:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já minulý Glanzbox propásla (podle toho, co jsem četla na blozích, jsem ale snad ani nemusela litovat ;-)), takže na tenhle jsem se těšila. A jsem spokojená. Článek budu mít začátkem týdne na blogu, tak se můžeš kouknout. Ale v podstatě se shoduji s tvým hodnocením

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Minulý byl bohužel zklamání, tentokrát to napravili :D

      Vymazat
  4. Gel na holení jsem zkoušela, bohužel mi po něm vyskákaly pupínky, takže pro mě zklamání :/

    MŮJ BLOG

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...