Brandnooz box a Glanc box - Prosinec 2017

Ještě před Vánoci stihly dorazit rovnou dvě krabičky, jako každý měsíc zelený Brandnooz box a hned po něm limitovaná edice Glanc boxu. Docela se divím, že v tom shonu vše přišlo tak, jak mělo. Brandnooz spoléhal na to, že klasický jeden pracovní den na doručení stačí a naštěstí jim tenhle risk vyšel.

Výjimečně oba boxy shrnu v jednom článku, jelikož naplánovaných článků tu teď mám hromadu. Čeká Vás tradiční statistika za prosinec, i celkové shrnutí roku 2017 v podobě oblíbenců či propadáků.

Brandnooz box
Brandnooz box byl dost těžký, takže jsem očekávala nějaké to pití a nespletla jsem se. Celkově box hodnotím kladně, podle mě se povedl. Alkohol se využije během Silvestra, což se teď hodí, dále je tam nějaké zobání, což já můžu celoročně a nechybí ani praktické věci. Já jsem spokojená, nemám co vytknout.

Staropramen Extra chmelená 12 - multipack 8x0,5, 139Kč
Pivo je chmelené pěti dávkami chmele, čímž získává výraznou chmelovou vůni a i vyšší hořkost. Lahve se určitě využijí na Silvestra, pivo sice nepiji, ale v boxu mi nevadí.

Birell Bezový květ s tymiánem a citronem & Zelený čaj s jasmínem a bergamotem - 400ml, 19,90Kč
Pivo nepiji, ale různá ochucená mi tolik nevadí a sem tam si dám ráda. Zrovna tenhle Birell Botanicals nabízí zajímavé varianty, takže ochutnám moc ráda. Zrovna na ten bezový květ s tymiánem jsem dost zvědavá. 

Kotlíkové brambůrky hořčicové - 120g, 24,90Kč
Brambůrky prostě můžu a ještě víc, když jsou ochucené a ne jen solené. Hořčicová chuť mě zaujala, tak se těším, až ochutnám. Na večerní zobání k filmu prostě ideální. Jen se tedy jedná o menší, cestovní balení.

7 Days Pizzeti Sýr, rajče, olivy - 80g, 27,90Kč
A tahle kolečka mám fakt ráda, mňam, ty mi udělaly velkou radost. Jsou z chlebového těsta, dvakrát pečená, sypaná pravým sýrem a ochucená rajčaty a bylinkami. K dostání ve třech variantách.

efko Dětské okurky - 370ml, 49,90Kč
Okurčičky jsou naloženy ve sladším nálevu a neobsahují žádná umělá sladidla či barviva. Tyhle malé okurky má ráda mamča a jelikož já je nejím, tak má mamča radost.

Rama S olejem z vlašských ořechů - 225g, 42,90Kč
Rama je vyrobená z kvalitních rostlinných olejů - ořechový, lněný či slunečnicový. Je vhodná na pečení, vaření, ale i na klasické mazání. Je bez laktózy. Ořechová Rama vypadá skvěle, určitě zkusím klasicky namazat, abych si pořádně tu zvláštní chuť vychutnala a špatná by nemusela být ani právě na to pečení.

Lagris čočka francouzská - 250g, 32,90Kč
Francouzská čočka se vyznačuje oříškovou chutí s pepřovým nádechem. Obsahuje vysoký podíl bílkovin a až 4x více vlákniny než běžná čočka. Zrovna čočku nemám ráda a doma mám snad ještě nějakou ze starších boxů.

Hellmann`s Tatarská omáčka light - 250ml, 32,90Kč
Tatarku doma používáme pořád, takže mi ani nevadí, že se v boxu objevuje celkem často. Tahle je sníženým obsahem tuku (35%). Je vyrobena z kvalitních rostlinných olejů a obsahuje kousky zeleniny jako klasická tatarka.

+ Čtyřlístek a pexeso efko - Takovýhle bonus mi vůbec nevadí, naopak. Rozhodně lepší než bulvár.


Glanc box
Na Glanc box se vždy těším, obsahuje kosmetiku, která mě potěší a něco praktického do domácnosti. Tentokrát bohužel kolem Glanx boxu byl menší průšvih. Mělo se jednat o opravdu bohatý box s hodnotou výrobků až pět tisíc, tuším. Jenže před doručením přišel omluvný mail, že ne vše se povedlo sehnat a kdesi cosi.

Nakonec to dopadlo tak, že obsah je z těch slabších. Bohužel i mě Glanc box zklamal, byla v něm hromada vzorků a jeden opakující se produkt, který navíc není kdovíjak super. Obsah tak nějak využiji, ale na zadek jsem si nesedla, kor poté, když člověk čekal mnohem víc..

Pur Power Duo Effect - 700ml, 51,90Kč
Ač máme myčku, tak občas je třeba něco přemýt v ruce a prostředek na nádobí se tím pádem neztratí. V boxu je docela vítám. Sice dávám přednost Jaru, ale tak Pur mi vyloženě nevadí.

Mixa Baby Atopiance - 119,90Kč
Ač se jedná o produkt z řady určené pro děti, je vhodný samozřejmě i pro dospělé. Čistící a zklidňující olej je obohacen o komplex Omega-8, který je bohatý na osm mastných kyselin, pokožku vyživuje, zklidňuje a chrání. Je hypoalergenní, má neutrální ph vůči pokožce a je bez parfemace. Atopickou pokožku naštěstí nemám, ale olej mě docela potěšil a zkusím ho i tak.

Borotalco Original - 99,90Kč
Tenhle deosprej zrovna používám, už kdysi v Glanc boxu byl. Bohužel pro mě je obrovským zklamáním, během dne vždy cítím, že už to není ono a necítím se s ním dobře. Prostě funguje špatně a to i teď v zimě, kdy mi obyč sprej stačí.

Garnier Botanical Cream s růžovou vodou - 119,90Kč
Krém je určen pro suchou a citlivou pleť. Redukuje její pnutí, hydratuje a obnovuje její hebkost. 96% ingrediencí je přírodního původu. Krém si určitě schovám, pleť mám suchou, takže krém potěšil. Navíc od Garnier jsem snad nikdy žádný neměla, takže super.

Dologran Gold doplněk stravy - 140Kč
Dologran podporuje organismus a přispívá k psychické pohodě. Je bohatý na přírodní hořčík a vápník. Hořčík přispívá ke snížení únavy, což by se teď mohlo hodit, unavená jsem furt, tak třeba pomůže :D

Fenjal Long Active White Fresh - 150ml, 209kč (3x10ml, 40Kč)
A vrháme se na vzorky. Zrovna tělový olej s rozprašovačem by vůbec nemusel být špatný produkt, kor teď na zimu, kdy bývá pokožka sušší. Bohužel tedy jen tři pytlíčky na vyzkoušení.

Sebamed Intimní mycí emulze - 50ml, 49,90Kč
Tenhle produkt nebyl ani na letáčku, ale jedná se tedy o intimní mycí emulzi, která je bez mýdla, ale obsahuje například heřmánek. V této oblasti nerada experimentuji, skoro nic mi nesedí, ale tak zkusím.

NeoStrata Ultra Moinsturizing Face Cream - 1100, 40g (10g, 275Kč)
Tuhle značku vůbec neznám, o to více mě mrzí, že je v boxu pouze malé balení. Na druhou stranu super, že se jedná alespoň o těch 10g a ne jen o pytlíček. Krém má zklidnit a posílit ochrannou bariéru suché, podrážděné a citlivé pokožky. Zlepšuje pevnost pleti a vyhlazuje drobné linky.

+ časopisy Top Class a Krásná & zdravá - Časopisy naprosto k ničemu a hned letěly do koše, i když hodnota toho prvního je neuvěřitelná stovka.

+ kniha Návrat domů - Na knihu spousta lidí nadávala, mě ale potěšila snad vůbec nejvíc, i když bych ji v podobném boxu nečekala. Měla jsem ale docela kliku na titul a určitě si ji přeču. Takže ano, nemám s knížkou problém.

Jak se Vám líbí obsahy?
Kupovali jste Glanc box?

8 komentářů:

  1. Box s jídlem se povedl. Glanc box trošku pokulhava, sice tolik vzorek což není nic extra. Ale box by se dal využít. :)

    OdpovědětVymazat
  2. S BB jsem spokojená, dost věcí jsem i rozdala, ale nebyly tam žádné propadáky.
    GB jsem nestihla objednat, nejdřív mě to štvalo, ale když vidím na blozích obsah, ani mě to upřímně řečeno nemrzí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byly lepší no, ale zas krém či i olej využiji :)

      Vymazat
  3. Mě se líbí ten box s jídlem. Glanc box mě celkově moc nezaujal. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já taky Glanz box nestihla objednat a když vidím recenzi, tak jsem ani o moc nepřišla... Na Brandnooz box recenzi chystám, tak se pak můžeš kouknout, co zaujalo mne ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...