Avon - Tekuté oční stíny Super Shock Vivid

Krásný začátek nového týdne!
Dlouho se tu neobjevila recenze na dekorativku, že? Tak to dnes napravíme, i když bohužel ne v moc pozitivním duchu. Osobně mám značku Avon ráda, v podstatě to byla první kosmetika, se kterou jsem se líčila, jelikož mamča dělala dříve Avon Lady, takže těch produktů jsem v pubertě měla fakt až až.

Od Avonu mám doma aktuálně ještě pár produktů, takže určitě se časem objeví další recenze. Snad u každé značky se najde produkt, který se okamžitě zařadí mezi totální propadáky a to je případ tekutých stínů Super Shock Vivid. Nejsem milovník tekutých stínů, za mě rozhodně vedou klasické pudrové, které podle mě mají nejlepší výdrž a nejlépe se s nimi pracuje.

Stíny myslím aktuálně v katalogu nenajdete a i na netu je obtížné je najít. Ale kdyby se někdy zas objevily, alespoň víte, čemu se vyhnout. Tyhle stíny jsou v odstínu Gold, taková celkem pěkná metalická barvička.

Jedná se o duální oční stíny s pigmenty, které mají dokonale hydratovat, nerozmazávat se a slibují sytou barvu a dlouhotrvající výdrž. Duální jsou v tom smyslu, že z půlky obsahují pigment a z té druhé zřejmě vodu. Před použitím se musí pořádně protřepat, protože tyto dvě složky se vždy od sebe oddělí.

Jenže i po protřepání jsou stíny stále velmi tekuté a v podstatě na víčko nanášíte vodu. Je tedy jasné, že v žádném případě nemůžete dosáhnout dlouhotrvajícího efektu. Ta sytost by celkem šla. Je ale třeba spíše na víčko barvu ťupkovat, jinak ji rozmazáváte. I tak ale nedocílíte jednotné barvy a blendění, o tom si nechte zdát.

Stíny ani po nějaké době pořádně nezaschnou, takže je jasné, že po víčku cestují a během pár minut se slijí do záhybů. Nepomáhá báze, ani zapudrování, tohle je prostě průser.

Zkoušely jste stíny?
Jaké textuře dáváte přednost?

6 komentářů:

  1. Takové stíny jsem nikdy nezkoušela, vlastně až na jedny od značky Technic a ty zaschnou uplně bez problémů. Nejlepší jsou ale stejně stíny v pudrové formě :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Jéžiš, tohle by mě akorát rozčilovalo :-D Stíny jsem nezkoušela, ale už tak před rokem cca jsem na ně slyšela hrozný ohlasy, tak mě to ani nelákalo :-D Přitom odstíny nevypadají špatně.

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda té výdrže a té konzistence, s tím bych si asi neporadila :D nevím, nezkoušela jsem a popravdě ani nevím, že Avon něco takového má :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...