Random aneb červenec 2017

Hezký den!
Jak jste si užili víkend? Mně dnešním dnem začíná ještě týdenní volno a v dnešním článku Vám ukážu, jak jsem si užila minulý měsíc. Červenec neměl chybu. Celý měsíc jsem měla dovolenou a užila jsem si ji maximálně, i když to neskutečně uteklo. Moc nechápu lidi, co už po pár dnech doma skučí, že se nudí. I po měsíci bych brala další :D

První dva týdny jsem trávila doma, ráno si vychutnávala v klidu kafe u oblíbeného seriálu a zvládla jsem i několik káviček, případně obědů a večeří s přáteli. Kávičky probíhaly hlavně s kamarádkou, která má malé mimčo, což jsem si vážně užívala, protože malá je naprosto kouzelná. Jsem ráda, že jsme si konečně na sebe našly více času a snad to bude vycházet i nadále.

Druhou část měsíce jsem strávila u moře ve Španělsku. Pokud sledujete instagram, pár fotek jste již mohli vidět a více snad ukážu tenhle týden v článcích, které připravuji. Jelikož jsme odlítali až z Ostravy, vyrazili jsme den předem a navštívili zoo. O dovolené se asi nebudu více rozepisovat, jelikož vše bude řečeno v již zmiňovaných článcích.
 S Kamčou na skleničce a véče / S kamarádkou na kafíčku / Snídaně :D

 Holky :)

 Psí život / Rybízová bublanina

 Šneci / Opět posezení s kamarádkami / Čína

 Zoo Ostrava / Zámek Hradec nad Moravicí

Španělsko a Gibraltar

Jaký byl Váš červenec?
Byli jste někde na dovče?

4 komentáře:

  1. Já jsem bohužel celý červenec seděla v práci :D ale zase jsem si odpočinula tím, že jsem pokaždé doma skočila do bazénu a relaxovala, takže to nebylo zase tak špatný, že bych si stěžovala.
    O víkendech jsem vždycky něco na odreagování podnikla. Nejvíce jsem trávila času s přítelem nebo kamarádkami, takže to bylo taky fajn.

    Ale v srpnu jsem si nahodila na poslední týden dovolenou, abych aspoň o narozeninách neseděla v práci :D tak snad někam i vyrazím :-)

    Btw. ten grootí hrnek ti tááák závidím *.* a tolik dobrot mmmm mmm.
    A budu se těšit na zmiňované články :-)

    Měj se hezky a přeji stejně super srpen! ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alespoň že máš možnost bazénu po práci, to je super a přeju, ať se dovolená vyvede.

      Díky, Grootí hrnek miluju :D

      Vymazat
  2. Povedené fotky! :) Nějaké to posezeníčko u kávičky bych si dala taky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...