Dermacol - Harmonizující krém na ruce

Krásný den,
konec pracovního týdne je u konce, už máte plány na víkend? Tenhle týden jsem měla dovolenou, avšak strávila jsem ji s kapesníky a hromadou léků, přesto stále mám pocit, že si vykašlu plíce. Doufám, že do pondělka se dám dohromady, jelikož do práce budu muset. Během zimy jsem byla několikrát nalomená, ale tentokrát jsem boj prohrála na plné čáře. Doufám, že Vám se nemoci vyhýbají.

Dlouho tu nebyla recenze na Dermacol, že? Já vím, že se tu tahle značka objevuje opravdu často, ale používám ji ráda a vždy u mě doma něco najdete. Můžu Vás ujistit, že další články Vás ani nadále neminou. O krému na ruce z řady Aroma Ritual jsem ještě ale nepsala, takže vlastně je to dnes menší premiéra.

Krém mám ze Ženy a život, kde byl tuším na nějaké výročí právě onoho časopisu. Je tomu přizpůsoben i design krému, čili pokud po krému budete koukat v drogerii, bude mít klasické balení. Krémy používám pravidelně, vždy mám jeden na stole u počítače a jeden v kabelce, kor v zimě je to nezbytná péče.

Vůni belgické čokolády s pomerančem naprosto miluji. Již jsem měla sprcháč, mléko a dokonce i peeling a všechny produkty jsou pomalu k sežrání. Tahle kombinace mi připomíná arabesky, které mám spojené s Vánoci. Právě  proto jsem si krém nechávala na zimní období, jelikož vůně je to hřejivá a na zimu ideální.

Obsahuje vitamín E, který vyživuje a obnovuje namáhanou pokožku rukou. Pomerančový olej osvěžuje, odstraňuje napětí a harmonizuje duši. Pravda, mazání rukou si opravdu užívám a jelikož se vůně nějakou dobu na pokožce drží, takže delikatesa.

Krém je hutnější, jakoby našlehaný a dobře se roztírá. Vstřebává se sice pomaleji, ještě nějakou dobu po namazání ho cítím, ale nelepí, takže to není vyloženě obtěžující. A teď to nejdůležitější, hydratace. Ta není úplně perfektní, pro hodně suché ruce bych ho nedoporučila. Já ho používám dvakrát denně a během této pravidelné péče mám ruce v dobrém stavu, hebké a jemné. Stačí ale jeden den vynechat a je to znát, výživa není hloubková.

Zkoušely jste krémy Dermacol
Jaká je Vaše oblíbená vůně?

12 komentářů:

  1. Wau, tento má naozaj krásny obal! Ešte som ho nikde nevidela, no určite veľmi rada vyskúšam :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tímhle obalem se krém už koupit nedá, musí koukat po klasickém obalu :)

      Vymazat
  2. Škoda, že jsem si ho nekoupila, protože arabesky naprosto miluji :D

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem ho, ale tu parfemaci jsem nesnášela. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda. Já čoko v kosmetice nevyhledávám, ale tohle mi voní hodně.

      Vymazat
  4. Tohle balení vypadá moc hezky :) krém neznám, ale produkty od Dermacolu mám moc ráda.

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec se Ti nedivím, také Dermacol můžu a to hodně :)

      Vymazat
  5. Miluji vůni hroznů ta je bezkonkurenční :-) a pak buď kafe nebo pomeranč a čokoláda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na hrozny se chystám, mám doma sprcháč s mlékem a kafe bych moc ráda také zkusila.

      Vymazat
  6. Ja tento zrovna krém mám tiež. Viem, že bol pribalený už skôr k časopisu :) Ale za mňa je to úprimne najhorší krém na ruky aký som skúsila :D a to vôbec nemám suché ruky, vysušuje, hydratácia žiadna. Jediné čo som na ňom ocenila - pekný obal. Ani

    OdpovědětVymazat
  7. ten krém je užasní krásně voní maš užasní článek moc se mi to líbí jo kdy by si měla zajem musela sem si vytvořit nový blog tam ten se mi sekl nevím co stím pokud budeš mít zajem tady je nový http://berenik24.blogspot.cz/ díky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...