Narozeninovo-vánoční giveaway - Ukončeno

Vánoce se bezpochyby blíží a já Vás ještě ničím neobdarovala. A jelikož na Štědrý den bych Vám ráda prostě jen tak popřála a do článku zahrnula i nějaké to vánoční foto, čas na giveaway přichází dnes.

Zároveň se bude jednat i o narozeninovou soutěž, blog včera oslavil třetí narozeniny a to jen díky Vám. Mám tu nádherný počet čtenářů, každý Váš komentář mě moc těší, ani nevíte, jakou mi dělají radost. Když jsem blog zakládala, bylo to s myšlenkou, že mi vydrží tak měsíc. Vůbec by mě nenapadlo, že bude slavit třetí narozeniny a bude mě bavit stále více.

Ne vždy jsem aktivní tak, jak bych chtěla, co si nepřipravím o víkendu, v týdnu už nezvládám. Neběžím hned pro každou novinku, která se v drogerii objeví, o to více jsem ráda, že mě čtete a vážím si toho. V tomto roce se mi povedlo navázat pár báječných spoluprací, kterých si moc cením a takováhle nabídka je pro mě vždy obrovskou motivací a stále nemůžu věřit tomu, že vůbec někdo spolupracovat chce. Když jsem blog zakládala, o tomhle se mi ani nesnilo.

Ráda bych Vám proto poděkovala alespoň malou soutěží, která jednomu z Vás snad udělá radost. V příštím roce bych těch soutěží ráda uspořádala více.

V balíčku najdete produkty od Gabrielly Salvete, Sebamed a Avon. Makeup i pudr jsou v nejsvětlejším odstínu, tvářenka krásně přirozená a rtěnka v nádherné růžovofialové barvě, konkrétně odstín 02 (tady Vám dám možnost zvolit si místo téhle odstín červený)

Pravidla soutěže:
1. Sledovat blog přes GFC
2. Zajímají mě Vaše Vánoce - Co si přejete, zda pečete cukroví, co máte k večeři, jaké tradice dodržujete, zkrátka co Vás napadne

Nepovinné:
1. Za sledování FB blogu můžete přidat další komentář

Soutěž trvá od 22.12. - 31.12.2015. Vítěze pak vyberu přes random.org. Email psát nemusíte, vítězka se mi ozve sama, dejme tomu do čtyř dnů. Pokud se neozve, vyberu náhradního vítěze.
Teď už jen zbývá držet si palce a popřít Vám krásné Vánoce, pokud už se ,,neuvidíme".

37 komentářů:

  1. Tvůj blog a články mám hrozně ráda, i když tě sleduju teprve chvíli :) Jinak Vánoce, vždycky říkáme že nebudeme moc píct, a VŽDYCKY máme aspoň 4 krabice a jíme do až do března ;D a co bych si přála, už jsem dostala peníze abych si koupila co nejvíc chci, to mi vyhovuje maximálně, a utratím to jak jinak, za oblečení a šminky, celá já :D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná soutěž, od Sebamedu jsem ještě nic neměla a to se na něj chystám už hodně dlouho. U nás jsou Vánoce v poslední době divné. Na nic není čas ani nálada. Ačkoliv cukroví se u nás moc nejí a nikdo se s tím nechce patlat, mamka nakonec pár kousků vždycky upeče. Jinak večeře je tradiční: kapr a salát. Tradice nedodržujeme žádné kromě večeře. Letos se ale hodně těším na dárky, protože konečně dostanu nový mobil :D Jinak přeju i Tobě hezké Vánoce a ať se Ti splní vše, co si přeješ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gfc ervulenka, letos pecu cukroví snad jen ja, sestra uklízí, darky mam skoro vsechny koupené. Preju si zimní bundu, sako, sukni :-) k veceri mame hrachovku, kapra salát.
    Krasne Vánoce
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Fb Eva Richterová
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Gfc Miska
    Tak ja uz podruhe Vanoce slavime v Uk, takze na veceri bramborovy salat s rizkem, nejake ozdoby mame, takze proste klasika. Cukrovi bohuzel nepecu, melo nam prijit v baliku z ceska, ale jeste to nedorazilo.
    Misa.Pavlikova15@gmail.com


    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. velmi pekne
    sebamed sa mi velmi paci zatial som skusala len ich toner lepsie povedane skusam 3 den
    ja by som si priala biele vianoce a pecieme kopec i ked kazdy rok si vravime ze budeme menej a akurat dneska sme ozdobili stromcek :D

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduju už dlooouhééé věky :))
    Moje Vánoce budou letos neutrální - letos jsme měli úmrtí v rodině, takže Štědrej den bude asi dojemnej a nic moc... ale těším se na dárky, tentokrát budeme i s přítelem u našich. Pár dárků jsem vyráběla, zbytek dokoupila. Cukroví nepeču, přijde mi to zbytečnosti, i bez toho jsou Vánoce svátky plný žrádla :)) Přeju si moc kulmu na vlasy s tlustým průměrem a mudlovské omalovánky :) Zvyků dodržujeme spoustu - ačkoliv nejsme křesťani, babička je a táta tak byl vychován, takže jíme oplatku s medem jako Kristovo tělo, hážeme ořechy do všech 4 rohů místnosti, jíme česnek a jablko na zdraví, .. apod. :)
    Krásné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  8. GFC Anna Vágnerová
    anna.vagnerova@gmail.com

    Vánoce přímo miluji, s pečením cukroví jenom pomáhám, ale vánoční výzdoba je celá jen na mě....co se týče zvyků, tak poslední dobou si pouštíme skořápky se svíčkou :-)
    Na Vánoce si nepřeji nic speciálního, hlavně, aby byli všichni spokojení, šťastní a moc se nestresovali :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak já prvně začnu jídlem :D K snídani si dáme vánočku s marmeládou, k obědu máme zelňačku a k večeři kapra a bramborový salát. Večer jdeme na procházku a mamka zatím nachystá stromeček a dárky. A až se vrátíme, tak jdeme všichni večeřet. Pak zazvoní zvoneček, jdeme ke stromečku, zazpíváme si asi 3 koledy a pak jdeme rozbalovat dárky. A u toho i jíme vánoční cukroví (dřív ho nejíme, až poprvé u stromečku) :). Když jsem byla malá, tak jsem si ještě házela botou a vykrajovali jsme jablíčka :). A večer pak půjdu k příteli a dáme si dárečky ještě s ním a jeho rodinou :)
    SLeduji dlouho :)

    Přeju Ti krásné Vánoce a ať se Ti splní Tvá přání a do nového roku jen to nejlepší :-*
    Taky gratuluju k blogu a 3.letému výročí :)

    OdpovědětVymazat
  10. co se jídla týče, tak my nějak ten půst a zlaté prasátko nedodržujeme :-D k obědu máme pečeného kapra, k večeři pak smaženého a různé druhy řízků, jako přílohu bramborový salát, málem bych zapomněla, i polévka se servíruje a to rybí. Po večeři si pochutnáváme na ovoci a pak následuje rozbalování dárečků :) K vánocům mám jednoznačně kladný vztah :) Přeji kouzelné vánoční svátky a jen samé úspěchy :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mna dnes caka zdobenie stromceka a tento rok prva krat absolvujem dve stedrovecerne vecere, jednu u mojej rodiny a jednu u priatelovej :)

    GFC Nikola Guzmicka

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji přes GFC jako Januska K
    Tak jak bych začala:-) Cukroví jsem pekla, sice jsem toho nestihla tolik, kolik jsem si toho naplánovala, ale Vánoce přece nejsou o tom mít x druhů cukroví:-)
    Zítra se postit nebudeme, jako malá jsem se ve snaze večer uvidět pověstné zlaté prasátko poctivě celý den postila, ale kde nic, tam nic, tak jsem od tohoto zvyku upustila:-D
    Ke snídani budeme mít vánočku, k obědu rybí polévku a k večeři a pak klasiku - smaženého kapra a bramborový salát. Letos to budou první Vánoce, které s přítelem budeme slavit sami, resp. nejdříve je oslavíme sami a po večeři a rozbalení dárků se odebereme k jeho rodičům, kde nás čeká druhé kolo a pak další den pak totéž ve zkrácené verzi u rodičů mých.
    Stromek už máme koupený a čeká jen na nazdobení, to budeme dělat zítra ráno.
    Co se přání týče, tak nejvíc mně potěší kosmetika a všichni to o mně moc dobře vědí:-) Ale nejdůležitější je zdraví, pro mně i pro mé blízké.

    Jinak, gratuluji k blogovým narozeninám, ať Tě blog stále baví:-) Přeji krásné Vánoce, pohodu, klid, radost, krásná překvapení pod vánočním stromečkem a do nového roku vše nejlepší, zdraví, štěstí, lásku a ať se Ti splní všechna přání:-)

    OdpovědětVymazat
  13. gfc: Eva H., eva.hrabalova@atlas.cz, jíme kapra s bramborovým salátem, večer jdeme na Půlnoční a koukáme na pohádky

    OdpovědětVymazat
  14. Já bych řekla, že u nás rok co rok ty tradice opadávají a myslím, že už neděláme skoro žádné. Když jsme byli malí, tak jsme aspoň rozkrájeli jablko, ale teď už ani to ne. Vždy si pod talíře dáme penízku a šupinku a to je z našich tradic asi všechno, tohle mě na naší rodině strašně štve a ještě víc mě štvalo, že neposloucháme ani koledy. Jinak na večeři máme bramborový salát a losos nebo kuřecí řízek a mamka speciálně každý rok dělá pro bráchu brambory, protože se pořád nenaučil jíst bramborový salát a já každý rok z něj vybírám hrášek, protože ho nesnáším. Jinak celý den ležíme u televize a cpeme se jídlem. Letos jsme druhy cukroví snížily na 13, kdysi jsme pekly s mamkou klidně i přes dvacet. Nechápu, jak jsme to mohli sníst. Jo a ještě jsem zapomněla, že dneska (vždy 23.) pečeme s mamkou domácí vánočku na zítřejší snídani, která bude s kakaem. Už se moc těším! Jinak na Vánoce jsem si nic extra nepřála, můj největší sen byl koncert na Ellie Goulding, který jsem už dostala, tak teď budu mít asi jen nějaká drobnosti pod stromečkem :)
    Chtěla bych ti popřát krásné Vánoce plné pohody, klidu a lásky a do nového roku jen to nejlepší a plno blogových úspěchů, zároveň ti gratuluji k 3. narozeninám blogu :)
    Dlouho tě sleduji jako Markéta Štefková
    email: stefkova.ma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  15. GFC: Akemi
    Cukroví napečeno, stromeček ozdobený, za chvíli jdu obalovat řízky a kapra, takže všechno hotovo v předstihu (a to je nejlepší). :) Co se dárků týče, u většiny vím, co dostanu, protože jsem potřebovala dovybavit bydlení, ale jsou to super dárky a pro jednou to překvapení holt oželím :)) Zvyky dodržujeme takové klasické, zásadně nevstáváme od stolu, dáváme šupinku pod talíř, pouštíme koledy, čas od času i pouštíme lodičky. :)

    OdpovědětVymazat
  16. A ještě jeden za fb :)
    FB: Klára Akemi Hausteinová

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. sleduji jako elizabeth greenova
    tomanova.katerina@centrum.cz
    cukrovi peceme, tradice dodrzujeme, hlavne jsem se bavila pri zdobeni pernicku, jinak kapr byl super

    OdpovědětVymazat
  19. na fb jako elizabeth greenova
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  20. GFC Nikola Orechovská
    u nás pečie babka všetky koláče, my deti len zdobíme perníčky a pomáhame s upratovaním .. na večeru máme stále kapra bud so šalátom alebo obyčajne so zemiakmi a kapustnicu .. oblátky nejeme, jablko neprekrajujeme a neviem ešte aké tradície sú ale ani tie nerobíme :) po večery ideme pozerať nejaké vianočné filmy a darčeky si vybalujeme v noci ked sa malý brat zobudí nato že prišiel Ježiško alebo ráno :) a darčeky balíme každému do rovnakého baliaceho papiera .. tento rok som dostala kozmetiku, externú nabíjačku a kartu do mobilu :) deň po vianociach ideme k babke ponosiť darčeky ktoré si u nás Ježiško nechal :D :)

    OdpovědětVymazat
  21. Gfc slovakovairca95
    K vánocům jsem si přála zehlicku a kulmu na vlasy a oboje jsem dostala. O Štědrý den večeříme bramborový salát a rizky.

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, u nás se Vánoce nijak zvlášť neprožívají, mají to být svátky klidu a navíc nejsme křesťané, takže cukroví kupujeme a stromeček zdobíme den před Štědrým dnem. Na štědrovečerní večeři máme každý rok rybí prsty, bramborový salát a banán v čokoládě. Pak si rozbalíme dárky u stromečku a díváme se na pohádky. Govana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. U nás na Vánoce nesmí chybět vůně domácího cukroví.
    marcela.lisecko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Sleduji jako Deni :)
    Vánoce byly úžasné jako vždy jen to počasí se nějak nepovedlo, přála jsem si nějakou tu kosmetiku a novou zimní bundičku a tu jsem také dostala, na blogu mám článek s dárky:) Naše tradice je zdobení stromečku až na štědrý den ráno u pohádek, štědrovečerní večeře je rybí filet a bramor. salát s fazolovou polévkou- tento rok jsem ochutnala poprvé kapra a ráda bych ho doma zavedla, protože je výborný:D
    Přeji hezké prožití zbytku volna a vše nejlepší do nového roku!
    rozanska.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Sleduji i na FB jako Deni Rožanská :)

    OdpovědětVymazat
  26. Pro mě tyto vánoce byly naprosto unikátní v tom, že se mi před 3 měsíci narodilo miminko a slavili jsme tudíž ve 3. Byly to naše první rodinné Vánoce, tak jsem si na výzdobě i cukroví nechala hodně záležet, i když s miminkem to bylo všechno o dost náročnější. Přesto se to povedlo a večer jsme klasicky povečeřeli kapra a salát (ale jedli jsme to asi dvě hodiny, protože jsem pořád musela odbíhat k malému), rozkrojili jablíčko a pak jsme si šli rozbalovat dárečky pod naši jedličku. Na půlnoční jsme letos kvůli malému jeli už v 16h a bylo to perfektní :-)
    nikkyna03@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. GFC: Michaela Crash
    Zboznujem Vianoce, pre ich atmosferu, vonu, milotu ludi, pre radost na tvarach druhych..=)

    OdpovědětVymazat
  28. GFC: vaja vaja
    Na Vianoce som tento rok dostala naozaj úžasné veci, ale najviac ma potešilo, že sme boli celá rodina spolu:)
    Takéto Vianoce milujem:)
    A tradície samozrejme s rozkrajovali jabĺčko, peňaženka bola pod stolom a medový kríž na čelo tiež nemohol chýbať!
    wendi@centrum.sk
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. FB: SimonaBelasa
    wendi@centrum.sk
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  30. gfc tento ucet
    na vianoce som dostala milion veci za co som vdacna lebo som si všetko priala :D
    ale hlavne bola super atmosfera a klud
    trdicie su jablko orechy a to klopanie ze otvorte :D haha
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  31. Co mám děti, tak Vánoce jsou hlavně o nich, takže dřív jsem Vánoce ráda neměla, moc mě to nebralo, ale teď už v průběhu roku přemýšlím, jak vyzdobím pokojíček, co dám na okno, jaký vyrobím adventní kalendář, jak mi pomůžou s cukrovím..

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, sleduji jako Lenca.
    Vánoce mám moc ráda, dárky nakupuji již od září, nikdy je nenechávám na poslední chvíli. Peču cukroví, cca 6-8 druhů. Letos jsem s dětmi pekla i naše první perníčky. Stromek máme živý, zdobíme vždy na Štědrý den. K večeři máme kapra, řízky i klobásy a bramborový salát.

    OdpovědětVymazat
  33. fb jako Lenka Klimova
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. GFC Ve Mu
    v.e.r.d.a@centrum cz

    Vanoce jsou pro me nejkrasnejsi casti celeho roku.. Neni nic krasnejsiho nez prochazka osvetlenym mestem, na namesti voni vanocni punc a zni koledy...Doma to voni cukrovim, v televizi bezi od rana do vecera pohadky..

    Podle me lide co rikaji, ze nemaji radi vanoce, lzou.. I ten nejvetsi ateista, se jde podivat do kostela na "jeziska" v jeslickach...
    I ten nejvetsi mrzout se zastavi na namesti a necha se vtahnout tou vanocni atmosferou...

    Vanoce maji byt svatky klidu, ale je to kolikrat tak? Lide si ten vanocni stres zpusobuji sami...
    Nezalezi kolik druhu cukrovi budou mit napeceneho, kolik darku budou mit pod stromkem.. nervuji se v nekonecnych frontach v supermarketu... A neuvedomuji si, ze o tom to neni..

    Vanoce jsou pro me predevsim ponozky pod stromeckem.. A ty snad letos dostanu...
    Ruku na srdce holky.. kdo z vas je alespon jednou pod stromeckem nenasel.. a ja za sebe rikam, ze mekke darky jsem fakt nemela rada :-D

    Vanoce pro me znamenaji to, ze vidim celou rodinu pohromade...Myslime na ty, co uz s nami byt nemohou a i kdyz si to strasne moc prejeme, tak to proste nejde..
    Vanoce jsou pro me predevsim film Sam doma a pohadka Tri orisky pro popelku..

    Vanoce jsou pro me predevsim peceni cukrovi... delam predevsim to, co mame doma radi...Parizske rohlicky, linecke, kakaove kosicky, bounty kulicky, rumove kulicky a jine dobrutky, ale i chlebicky a vanocka, ktera se mi pravidelne nepovede a vetsinou ji nahazeme s neterinkama kacenkam na rece :-D

    No rekla bych, ze uz staci, jinak bych byla schopna az do alejuja.

    OdpovědětVymazat
  35. +komentář sleduji na fb jako Evča Há, gfc: Eva H., eva.hrabalova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  36. +komentář sleduji na fb jako Evča Há, gfc: Eva H., eva.hrabalova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...