Veet Natural Inspirations - Depilační krém pro citlivou pokožku

Krásný den,
dnes to bude trošku premiéra na blogu. Premiéru bude mít jak značka, tak i samotný produkt. Jelikož se blíží léto a určitě snad každá z Vás řeší, jak se zbavit nechtěných chloupků, tak dnešní článek bude velmi aktuální.

Řeč bude o Veet a jeho depilačním krému pro citlivou pokožku. Když mi přišla nabídka s možností vybrat si produkt na testování, buď právě Veet či další dvě značky, upřímně jsem docela dlouho váhala. Nejzajímavější byla určitě značka Veet, ale před pár lety jsem od ní jeden produkt měla a byl katastrofální. Že by šance napravit si jméno?

Krém je vhodný pro citlivou pokožku a na depilaci nohou, paží, podpaždí a linii bikin. Dávejte pozor na křečové žíly, znaménka, jizvy či jinak podrážděnou pokožku. Určitě se před použitím mrkněte a zjistěte si, zda bude krém pro Vás vhodný.

Obsahuje extrakt oleje z hroznových semínek, který má změkčovací vlastnosti. Součástí balení je i špachtle, kterou krém nanesete a poté i odstraníte. Krém má středně hutnou konzistenci, roztírá se naprosto bez problémů. Nechává se působit 5-10 minut, podle toho, jak máte chloupky silné. Poté ještě opláchnete vodou. Po použití by pokožka měla být hydratovaná a hebká.

Teorii bychom měli, ale co praxe? Začnu tím, že krém příšerně smrdí. Krém je určen pro citlivou pokožku, kterou nijak zvlášť nemám, ale déle jak pět minut jsem ho vážně nechat nemohla, jelikož pokožka začala štípat. A výsledky také k ničemu, chloupky zkrátka neodstraní. Krém vyzkoušela i mamča, která má chloupky velmi jemné a také výsledek nulový.

Bohužel za těch pár let, co jsem ho měla posledně, se nic nezměnilo. Raději sáhnu po klasické žiletce, jejíž použití je časově lepší a hlavně účinné. Pro mě jsou tyhle krémy vyhozené peníze.

Co vy a značka Veet?
Čemu v odstraňování chloupků dáváte přednost?


Moc děkuji PR zastoupení Veet za poskytnutí produktu k recenzi.

17 komentářů:

  1. Tiež som raz tento depilačný krém skúšala a ako aj ty hovoríš, nič moc to teda nebolo. :) Na druhej strane voskové pásiky sú najlepšie práve od Veet. A keď už sme pri tom, minule som si objednala epilátor, tak sa odhodlávam ho použiť. :D
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Epilátor mám také, ale nevtahuji jen občas. Před létem ale určo přijde jeho chvíle, ale třeba nohy s ním nezvládám, štípe to a mě je až na omdlení, zvládám s ním třísla :D

      Vymazat
  2. Depilační krémy smrdí všechny úplně stejně, ať už jsou na obličej, třísla nebo nohy, zlatej epilátor :D Já si jednou Veetku půjčila od maminy, když jsem ještě depilovala, a přišla mi docela účinná - jenže to stejně bylo na nic, protože o dva dny později jsem to mohla opakovat :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala výše, epilátor vytahuji občas a jen na určité části, zlatá žiletka :D Chci ale už dlouho na laserové odstranění chloupků.

      Vymazat
    2. Tak jak se odhodláš na ten laser, určitě napiš o svých dojmech, taky mě to láká :))

      Vymazat
  3. Já jsem nikdy tyto krémy nezkoušela, nějak pořád k nim nemám důvěru, jsem hold od mládí věrná holítků a pěnám. Ale moc pěkný článek.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nějaký podobný depilační krém jsem měla a upřímně řečeno mi tento způsob vůbec nevyhovoval. Bylo to pro mě příšerné. Aktuálně chloupky vytrhávám epilátorem a jsem naprosto spokojená! :) Dělám s ním úplně všechno od nohou, po břicho, zadek, záda, ruce, intimní partie... Pouze podpaží a obličej holím žiletkou. Je to moje úchylka - musím mít oholený úplně všechno, protože chloupky prostě nesnesu. :D :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, ja mam kolikrat problem oholit si i nohy :D Treba oblicej a ruce by me ani nenapadlo. A treba na stehnech mam svetly a hrozne jemny, takze ty berou jen obcas.

      Vymazat
  5. Tak něco takového jsem měla hoodně dávno, myslím že se to jmenovalo Epilca.. Ale stejně jsem po tom musela používat i žiletku, nikdy to nebylo na 100%

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak, je to zbytecne, kdyz se jeste musi sahnout po ziletce.

      Vymazat
  6. Dávám přednost žiletce. Podobný krém jsem zkoušela, celkem to šlo i když neodstranil 100% chloupků. Vždycky si říkám, co v tom krému musí být za drsné složky, když z toho slezou chlupy?

    OdpovědětVymazat
  7. sem tam pouzivam na stehna :) na lytka epilator, ale na stehna sa mi nechce, tak obcas beriem bud ziletkou alebo prave kremom. ale tento konkretny som neskusala, mala som taky zeleny a modry. obidva na mna funguju, ale je to evidentne individualne.

    OdpovědětVymazat
  8. Jednou jsem měla depilační krém z Avonu a hrůůůza!! Smrděl taky děsně, když jsem si ho dala na nohu, tak byl extra mazlavej, že to ani nešlo umýt a výsledek nulový, ani jeden chloupek nezmizel. Takže já používám už jen žiletky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kdysi jsem zkoušela depilační krém od Opilca a efekt to mělo naprosto stejný - smrděl, měla jsem podrážděnou kůži a chloupky byly pořád na místě. Zlatá žiletka a holící pěna oproti tomuto :D

    OdpovědětVymazat
  10. Žádný depilační krém jsem zatím nezkusila a ani to nemám v plánu, žiletky to jistí :D

    JIJINKA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...