Clarins a cestovní sada

High-end kosmetiky tolik nevlastním, ale pokud bych z těchto řad měla určit jednu značku, která u mě převládá, tak to bude Clarins. A dnes bude mít u mě na blogu premiéru. Ukáži Vám cestovní sadu, kterou jsem kdysi vyhrála u Iny. Ano, kdysi, už ji mám doma pěkně dlouho. Přiznávám, že jsem na sadu úplně zapomněla a vzpomněla si na ní teprv před pár měsíci.

Konkrétně tuhle sadu už asi neseženete, ale jednotlivé produkty ano, takže mi přijde škoda se o produktech nezmínit. Sada obsahovala červenou kosmetickou taštičku, beauty flash balm, tělové mléko a lesk na rty.

Beauty Flash Balm
Co jsem tak četla názory, tak tenhle balzám je poměrně oblíbený. Je to balzám pro okamžitou krásu, eliminuje známky únavy, zjemňuje a rozjasňuje. Obsahuje výtažky z vilínu a oliv, které rozjasňují, výtažek z chaluh revitalizuje, bisabolol má zklidňující účinky a rýžový škrob pleť čistí.

Balzám lze použít i jako masku. Jinak se používá na čistou pleť, krk a oční okolí před použitím make-upu. Já tedy po balzámu nebo před používám pleťový krém, protože samotný balzám není pro mě dostatečně hydratační. On ani nemá za úkol nahrazovat klasický krém a jelikož mám pleť sušší, tak samostatně by mi nestačil.

Když balzám na pleť nanesete, opravdu okamžitě vidíte rozdíl. Ta pleť je ihned taková rozzářená, což se mi líbí. Přijde mi, jakoby i vyplňovala vrásky a pleť sjednotila. V podstatě jako podkladové báze.

Jinak balzám má krémovou konzistenci, dobře se roztírá a ihned se do pleti vsákne. S výsledky jsem spokojená, vyhovuje mi hlavně to rozzáření.

Beauty Flash Balm seženete od 746Kč - 859Kč za 50ml.


Satin Smooth Body Lotion
Tohle berte spíše jako první dojmy, přece jen se jedná pouze o malé balení tělového mléka.
Obsahuje pupeny jeřábu, které posilují mikrocirkulaci, mléko z broskvoně vyživuje, zjemňuje a zvláčňuje a komplex kyseliny hyaluronové udržuje vlhkost na povrchu, ale i hluboko v pokožce.

Je vhodné pro všechny typy pokožky, po aplikaci je pokožka těla jemná, rozjasněná a den za dnem pevnější. Mléko má lehkou texturu, moc dobře se roztírá a ihned se vstřebá. Nezanechává na pokožce mastný film a nelepí. Pokožka po aplikaci byla příjemně hebká a přišlo mi, že hydratuje dobře.

Mléko seženete od 688Kč za 200ml.



Colour Quench Lip Balm 
U tohohle jediného produktu se bojím, že již není k dostání, nebo v omezeném množství. Obsahuje mangový olej, který rty zjemňuje, bambucké máslo a další rostlinné extrakty.

Je brán jako balzám, já ho tedy používám jako lesk, obsahuje spousty malých třpytek, takže pokud jste spíše na matné rty, tohle rozhodně nebude pro Vás. Je ale pravda, že když ho na rty nanesu, tak má texturu jako balzám. Rty zklidňuje, hydratuje a měl by být vhodný i pro poškozené rty.

Tyhle balzámy by měly být v osmi odstínech, já mám 03 Candy pink, mě tedy osobně spíše přijde do oranžova než růžova, ale budiž. Tenhle produkt jsem si strašně oblíbila, ovocně voní, na rtech je strašně příjemný a za mě i krásně vypadá. Dá se dobře vrstvit, buď dosáhnete lehkého lesku nebo až trošku výraznější barvy.

Cena balzámu je 430Kč.

Co vy a kosmetika Clarins?
Jaký je Váš oblíbený produkt?

9 komentářů:

  1. Od téhle značky nic nevlastním, ale zaujal mě balzám. Tělové mléko mi přijde vzhledem k běžné spotřebě dost drahé a krém nevypadá marně, ale na svou pleť bych se ho bála dát bez vyzkoušení a za vyzkoušení je to trochu moc peněz.

    OdpovědětVymazat
  2. Značku nevlastním vůbec, ale ten balzám vypadá fajn :-) a Ten krém by stál určitě za hřích.

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Z trojice se mi nejvíc líbí Flash balm. Už jsem o něm uvažovala, ale odradila mě cena a nejistota, zda bude vyhovovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Keďže mám od Clarinsu iba dva produkty (Lip Perfector a Olej na pery), je ťažké hovoriť o obľúbenom produkte, no obľubujem obe a v budúcnosti by som určite chcela vyskúšať aj niečo ďalšie ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné produkty :-))
    LS touto značkou mám malou zkušenost, důvod to napravit.
    pěkný článek.
    zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Flash Balm jsem měla možnost vyzkoušet jako vzorek a co jsme tak z té trošky mohla soudit, tak byl fajn. Jen mě trochu odrazuje cena.

    OdpovědětVymazat
  7. TY jo, o této značce slyším poprvé:) Ale vypadá dost lákavě:)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  8. Beauty Flash Balm mě rozhodně zaujal, vypadá slibně :) Chtělo by to vzoreček i pro mě :D Jinak Clarins mám ráda, je to fajn značka :)

    New in: March 2015

    OdpovědětVymazat
  9. Tuto znacku nevlastnim, a myslim, ze ani nebudu. Velmi me odrazuje cena za tak male mnozstvi. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...