Sprchové gely - Oriflame, Marks&Spencer

Krásný den,
jak si užíváte týden? V pondělí bylo tak nádherně, pomalu jak jaro, škoda jen toho mrazu po ránu. Bohužel včera už přes den opět zataženo a dnes to vypadá stejně. Ve čtvrtek a pátek mě nejspíš čeká volno, takže jsem nadšená. Co Váš týden?

Dnes se mrkneme na dva sprchové gely, které jsem používala, ale na samostatnou recenzi to není, takže je oba spojím do jednoho článku.

Oriflame Cocktails & the City
Tento sprcháč jsem měla doma poměrně dlouho, vyhrála jsem ho v jedné soutěži. Od značky Oriflame jsem vyzkoušela už poměrně dost produktů, i nějaké ty sprchové gely a se vším jsem byla vesměs spokojená. Ještě na mě v zásobě čeká čokoládová edice, tak snad se k ní brzy dostanu.

Už z názvu je trochu patrné, že se sprcháč bude pyšnit nějakou zvláštní vůní. Vůně by měla být svěží a jiskřivá, s nádechem cedrového dřeva, ostružin a thajské bazalky. Když jsem si k gelu čichla, cítila jsem lehce jar či nějaký podobný prostředek. Na těle už voní lépe. Vůně je hodně exotická, zvláštní. Řekla bych, že polovině lidí bude vonět, druhé naopak smrdět.

Jinak sprcháč hezky pění, má takovou klasickou gelovou konzistenci, umyje, nevysušuje. Hodně záleží na tom, zda Vám sedne vůně nebo ne.
Obsah: 200ml
Cena: 119Kč
Hodnocení: 3/5
Sprchový gel seženete zde.


Marks&Spencer hydratační sprchový gel aloe vera
Tohle je moje první zkušenost s kosmetikou MarksSpencer. Celkově v tomto obchodě nenakupuji, oblečení se mi nelíbí, jen potraviny mi některé přijdou lákavé a třeba čokoládové pralinky, pár jsem ji měla, jsou výborné. Kosmetiku jsem tam zahlédla teprve nedávno, jednoduché obaly, ale přesto líbivé. Mě se alespoň líbí. Tenhle sprcháč jsem ale dostala jako dárek.

Prvně jsem se bála, že vůně aloe vera mi moc nesedne, ale naopak. Je to nádherná, sladká vůně, kterou jsem si hned zamilovala. Je Sladká, ale ne přeslazená či vtíravá, naopak spíše svěží a moc příjemnás

Má docela hustou konzistenci, pění přiměřeně. Bohužel s čím nemohu souhlasit, tak je ta hydratace, co má v názvu. Ihned, jak jsem ho začala používat, mě začaly svědit ruce, na kterých se objevily suché šupinky, které po každém mytí ještě červenaly a více se vysušovaly. Rozhodně hydratační není. Co je super, tak to, že kosmetika není testovaná na zvířatech.
Obsah: 250ml
Cena: cca 100Kč
Hodnocení: 2/5

Máte zkušenosti s kosmetikou Marks&Spencer?
Jaké jsou vaše oblíbené sprcháče?

9 komentářů:

  1. V obchodě MS jsem zatím byla jen jednou a to jsme si koupili jen nějaké dobroty :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Od Marks&Spencer jsem měla krém na ruce, který byl fajn a pak kokosový sprchový gel :)


    Monča ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Já dopoužívala teď Balea sprcháč, který boněl úplně super, teď tu mám nějaký Palmolive a až začne jaro tak od Yves Rocher s vůní jablečného květu, na ten se strašně těším :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. Já používám od Dermacolu. Nádherně voní a pění. :) Brzo taky udělám recenzi na oba sprchové gely. :) Od MS mám spíše bižuterii, než kosmetiku takže nemůžu hodnotit, ale myslím, že bude průměrná. :)

    www.freedomis-myescape.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Love this!
    Want all this stuff, too.


    adoorablee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám rada sprcháče z M&S....ale skúšala som len tú kvetinkovú radu. Z tejto som ešte nemala žiadny produkt.

    OdpovědětVymazat
  7. Z Marks&Spencer jsem zatím žádnou kosmetiku neměla, ale nedávno jsme koukala na pár kousků z dekorativky. Ale jejich jídlo miluju! :)

    Jinak ten šampon od Oriflamu jsem měla a mě naopak smrděl.

    OdpovědětVymazat
  8. Od M&S jsem měla krém na ruce a byl naprosto příšerný. Vůbec mě neláká zkoušet jakoukoli další kosmetiku od této značky.

    OdpovědětVymazat
  9. Stodevatenáct za sprcháč, to je vydřidušina! :)
    Ta zima už mě štve, chci jaro a hlavně lééééto!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...