Yves Rocher - Voděodolná řasenka dokonale tvarující řasy

Krásný pátek,
jak si užíváte letní počasí a co plánujete na víkend? Já zítra jedu do Českého Krumlova, Honza dostal v práci lístky na výběr melodií z českých muzikálů a filmů. Jsem nadšená, v Krumlově už jsme jednou byli a je to tam nádherný. Ale sehnat takhle narychlo ubytování dalo docela zabrat. Rovnou se podíváme i do jiných měst, takže se budete zase moci těšit na fotky. :)

Ale už k recenzi. Než jsem odjížděla na dovolenou, tak jsem sháněla voděodolnou řasenku. Minulý rok jsem měla naprosto příšernou, sice voděodolnou, ale řasy nebyly vůbec hezký. Tenhle rok jsem sáhla po GS, jelikož její řasenky mi vyhovují, řasy hezký, ale voděodolnost nulová. Proto jsem byla strašně ráda, když mi přišla od Yves Rocher.

 Jedná se o voděodolnou řasenku dokonale tvarující řasy. Voděodolná krémová textura obsahuje rýžový vosk, který má vydržet 12 hodin a řasy neslepovat. Řasenka má řasy pročesat, dodat objem a oddělit.

Na řasence mě samozřejmě první zaujal obal. I když je poměrně obyčejný, výraznou růžovou barvičku nelze přehlédnout. A jelikož já růžovou samozřejmě můžu, tak s balením jsem spokojená a má u mě plus.

Ihned po obalu jsem zkoumala kartáček. Dříve jsem dávala přednost spíše plastovým, které mi přišly mnohem lepší. V poslední době jsem ale vyzkoušela pár řasenek, které mají obyč kartáček a byly také fajn. Tenhle má vysokou hustotu vláken, které jsou rovnoměrně rozmístěné a tím pádem má zajistit dokonalé pročesání a dodání objemu. Má válcovitý tvar, díky kterému nalíčí i ty nejkratší řasy.

Řasenka má docela "mokrou" konzistenci. To můžete vidět i na fotkách, kartáček je poměrně zapatlaný. Tyhle mokřejší řasenky mi většinou řasy nepěkně slepují, takže jsem se trochu bála. Obava byla ale naprosto zbytečná.

Z výsledku jsem byla nadšená. Po první vrstvě lehce prodlouží, zahustí a dodá barvu. Po druhé vrstvě už máte perfektní efekt. Řasy jsou prodloužený, zahuštěný a ani ve dvou vrstvách neslepuje, jsou oddělené. Dokonce si poradí i s mými spodními, se kterými má většina řasenek problém.

Ale teď k tomu hlavnímu a to je voděodolnost. Řasenku jsem používala na dovče, čili u moře. Hned první dny se mnou zvládla vlny, které mě i na několikrát smetly, neustále jsem byla pod proudem vody a během celého pobytu pak i několikrát pod vodou, když se mě Honza snažil utopit :D Obstála na jedničku, jedinkrát jsem neměla od ní černo pod očima.
Řasy nebyly ani slepený do takových těch trsů. Jen tedy 12 hodin nevydrží, i když se nerozmazala, tak řasy už pak nebyly samozřejmě tak černý a nebyly ten krásný efekt. Na očích sice stále byla, ale už ne tolik.
Obsah: 9ml
Cena: 335Kč
Hodnocení: 5/5

Cena je vyšší, ale tohle je řasenka, do který ty peníze klidně dám a upřímně, jinou voděodolnou už snad ani hledat nebudu.

Moc děkuji Yves Rocher za poskytnutí produktu k recenzi. 

9 komentářů:

  1. Mne sa nepáči rovný tvar kefky...mám najradšej oblúkovité, s tími sa mi lepšie pracuje...

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že budu muset nějakou tu řasenku z YR vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  3. Voděodolnou řasenku nepotřebuji, protože se k vodě nikdy nemaluju (taky na dovče s rodičema by to ani nemělo efekt :D) Ale tahle mě zaujala tak, že možná začnu chodit namalovaná do bazénu :D :) Jde dobře odlíčit?

    OdpovědětVymazat
  4. veru mmmm vyzera super ja mam jednu nepodarenu no uvidim čo to da:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mmm, tak to je super, že obstála na jedničku :) Díky za fajn tip
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Sehnat kvalitní voděodolnou řasenku fakt není jednoduché. Oči mi neustále slzí (alergie, z noťasu), proto už klasickou řasenku nepoužívám.
    Nejvíc jsem si oblíbila Maybelline - The colossal volume express. Ta mi z drogerkové dekorativky vyhovuje nejvíc. Každopádně díky za tip. Po Yves Rocher kouknu:)
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...