Essence - Krém na ruce Cookies&Cream

Krásnou středu Vám přeji,
i když venku moc hezky není. Tyhle změny teplot nemám ráda. Mě dnes končí volno, zítra zas do práce. Jak si užíváte léto Vy?
Na limitky moc recenze nepíšu, ale tenhle produkt si jí podle mě zaslouží. Je to krém z limitované edice Cookies & Cream od Essence, která už je sice starší, ale stále jsem v drogerii viděla, takže je nejvyšší čas o něm napsat.

Limitky od Essence mě nenechávají chladnou a jeden krém jsem už měla. Byl ze zimní edice Snow Jam a byl úžasný. Tenhle mě samozřejmě lákal, miluji sladké vůně a již po kouknutí na obal se mi sbíhají sliny. Krém voní přesně tak, jak vypadá. Voní božsky sladce, opravdu cítím dortíky, sladkosti a nejraději bych si krém nakoupila do zásoby.

Obsahuje mléčné proteiny a extrakt z bavlny, které zanechávají pokožku sametově jemnou. Krém má hustší, ale přesto lehkou konzistenci. Moc dobře se roztírá, ale pomaleji vsakuje, což by někomu mohlo vadit. Na pokožce nějakou dobu zanechává mastnou stopu, mě osobně to nevadí, mám díky tomu alespoň pocit hydratovaných a zvláčněných rukou. Na hydrataci si nemůže stěžovat. Ruce jsou jemné, zhydratované a voňavé.

Obsah: 100ml
Cena: cca 60Kč
Hodnocení: 5/5

Máte zkušenosti s krémy od Essence?

16 komentářů:

  1. Já mám z téhle limitky tvářenku a ta je naprosto božská. :) Jinak krémy od Essence mě nechávají celkem chladnou, mám akorát jeden z té limitky, kde byly příchutě jahoda s čokoládou, banán s čokoládou a kiwi s čokoládou - mám právě to kiwi a to je celkem fajn. :) Nosím ho s sebou v kabelce a hlavně se s ním mažu ve škole.
    W.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty jsem se těšila, ale nakonec mi všechny hrozně smrděly.

      Vymazat
  2. Krémy Essence si kupuji vždycky na Vánoce jak jsou limitované edice, teďka mm taky ten strawberry dark chocolate :))) Nádherná vůně, a tak celkově mám ráda krémy od Essence :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krém z limitky od Essence jsem měla jednou - kiwi a čokoláda. Musela jsem ho nakonec mazat jen na nohy, protože ta šílená parfemace se nedala snést blíže obličeji :D Ale tenhle vypadá roztomile :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem hromadně nakoupila limitku ovoce plus čokoláda :D A rovnou všechny, protože v obchodě se mi líbily :D Nakonec banán skončil i sestřenky, jahoda u mamky a kiwi s obrovským sebezapřením používám občas sama :D Už se docela těším až mi dojde a snad letos budou na Vánoce lepší vůně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krémy od Essence jsou fajn:-) Po tomhle taky dost pokukuju, musím přiznat, že už jen balení a vůně se mnou prostě dělají divy :D

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si ho koupila a teď lituji, že nemám žádný v zásobě :(

    OdpovědětVymazat
  7. Jůůůůů, na krémech na ruce ujíždím.... :) Mám jich asi 36 a okupují každý koutek našeho domku. Přiznám se, že od Essence jsem ještě nikdy nic neměla....(prostě jsem nikdy nezastavila u jejich stojanu).....a rozhodně běžím do drogerie. Doufám, že ho ještě chytnu :) Děkuji za parádní tip, už se MOC těším na překrásné balení a snad i skvělý krém :)
    Krásný den. Kat....
    http://salek-snu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ha, to půjdu zítra omrknout, ten obal je hrozně krásnej a moje kabelka po něm touží! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Má nádherný obal!:) A jeho vůně musí být naprosto dokonalá!:))

    OdpovědětVymazat
  10. jsou málo hydratační, na moje šílený ruce to není =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  11. Hodně mě mrzí že jsem tuhle limitku nestihla :(

    OdpovědětVymazat
  12. Tenhle krém je naprosto parádní a štve mě, že už ho nemůžu nikde sehnat do zásoby :(

    OdpovědětVymazat
  13. Mi se strašně líbí to balení, ale pořád téhle limitce odolávám (hlavně té dekorativce co prý nestojí za nic, kromě vzhledu obalů). :P

    OdpovědětVymazat
  14. Já ho pořád potkávám a nějak jsem neměla důvěru. Ale vzhledem k mým zásobám to tedy vůbec nevadí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...