Nobilis Tilia - Čokoládová fantazie

Dnes si dáme recenzi na jeden skvělý produkt, kterým se momentálně každý večer mažu a který jsem si naprosto zamilovala. Jedná se o Čokoládovou fantazii od značky Nobilis Tilia. Značku určitě znáte, nebo jste alespoň o ní slyšely. Tenhle balzámek se objevil už před nějakou dobu v Senzaboxu, já se k němu pořádně dostala až nedávno.

Obsahuje čisté kakao, takže výrazně voní. Čokoládu miluji, ale ne v každé kosmetice mi je příjemná. Tenhle balzámek jsem si ale naprosto zamilovala, vůně je dokonalá. Dále obsahuje například makadamiový a lískový olej, které pokožku vyživují. Je vhodný pro suchou či popraskanou pleť a pokožku.

Balzámek má všestranné využití, dá se použít buď na pleť, což já nezkoušela, jednou jsem takhle jeden produkt použila a dopadlo to katastrofálně, takže zůstávám u klasických krémů. Pak samozřejmě na celé tělo, u čehož jsem zůstala. Je možné použít i k masážím, balzámek teplotou těla taje. Když dorazil, tak v letáčku od SB bylo psáno, že je vhodný i jako lubrikant a je jedlý. No, přišel minulý rok před Valentýnem a samozřejmě to lákalo, jedlý možná je, ale chutný vůbec. Je to hořký a nechutný, takže zůstalo u mazání těla :)

Jak jsem tedy psala, balzám používám na tělo. Opravdu máte pocit, jako kdyby jste se mazaly čokoládou, zpočátku barví do hněda, ale po pořádném rozetření se barva ztrácí a zůstává jen skvěle hydratovaná pokožka, hebká a příjemná na dotek. Rychle se vstřebává a nelepí. Já si ho opravdu zamilovala, dokonalý mazadlo a pokud máte rády čokoládu, je to pomalu povinnost vyzkoušet :)

Obsah: 100ml
Cena: 304Kč
Hodnocení: 5/5
Balzám seženete v různých velikostech, stačí mrknout na nobilis.cz

10 komentářů:

  1. Ach.. tak tohle bych snad měla chuť i sníst :D vypadá to moc dobře. Mě taky né každá čokoládová vůně je v kosmetice příjemná, ale když říkáš, že tato je fajn.. tak to bych si nechala líbit klidně teda taky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hů zarazila mě ta barva, alše nevím, co jsem čekala, když je čokoládový :D Od této značky zatím žádný výrobek nemám, ale láká mě ji vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  3. Neznám, ale vypadá to dobře, úplně cítím, jak voní, podle toho, jak to popisuješ :) Já mám čokoládové výrobky ráda, ale nesmí to bejt moc chemický, třeba po takovém krému na ruce od essence - kiwi-čokoláda už se mi obrací žaludek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle kremy od Essence mi taky smrdely, vsechny. A treba Palmer's mi silene smrdi. Tohle je ale skvela vune:)

      Vymazat
  4. No, ještě že je hořký, jinak bychom ho asi jedly a né mazaly :D Vypadá fakt hekzy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak teda, to vypadá božsky.. A taky bych ho asi musela vyzkoušet, když už je jedlý :D

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá velmi lákavě a škoda, že je hořký :( ale mám ráda hodně hořkou čokoládu, tak by mi možná i chutnal :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem ho měla z LB, ale moc mě neoslovil....páchl mi jako sádlo :-D a vadilo mi to barvení. Za ty peníze ne :-( být levnější tak se nechám přemluvit ke zkoušce třeba jiné vůně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...