Eveline - Sprchový peelingový gel proti celulitidě

Krásné pondělí,
jak jste si užily víkend? Co jste podnikaly, když počasí nepřálo? S přítelem jsme měli v plánu matějskou pouť, ale právě kvůli počasí se nekonala, tak jsme vyrazily do Národního technického muzea, kam jsme už chtěli dlouho. Byly jste tam někdy? Já byla docela překvapená, kolik tam bylo lidí. Byli jsme tam snad tři hoďky a odcházeli úplně utlapkaný :)

A teď už konečně k recenzi, která se bude týkat značky Eveline, o které jste si již jednou mohly přečíst a já doufám, že dnes to nebude ani naposled. Konkrétně se bude jednat o sprchový peeling proti celulitidě, který možná některé z Vás znají díky beauty boxu.

Diamantové mikrokrystaly odstraňují odumřelé buňky. Kofein stimuluje proces spalování tuků. Díky svému složení by měl i hydratovat, chránit pokožku proti vysoušení, zvyšovat pevnost a odolnost. Výtažky z hedvábí díky obsahu aminokyselin vyhlazují pokožku.

Peeling nádherně voní po citrusech, už na první přičichnutí jsem si ho zamilovala a názor jsem nezměnila ani po použití. V boxu bylo pouze cestovní balení a ještě než jsem ho spotřebovala, tak jsem si koupila plné.

Obsahuje opravdu mikročástečky, takže ho není třeba použít ani tolik. Mě osobně přijde poměrně hrubý, vždy když peelinguju, mám po něm úplně hebké ruce, kolikrát použiju i houbičku k masáži, jak mi to přijde drsný. Jelikož peeling je určen na celilutidu, používám ho pouze na stehna na zadek.

K účinkům, už jsem to tu několikrát psala, podobné přípravky ještě nikoho nespasily, výsledek je takový, že mám po něm pokožku nádherně hladkou, příjemnou na dotek a zbavenou odumřelé a suché kůže. Co se týče celulitidy, já sama celulitidu nemám nijak moc, pouze když si kůži zmáčknu, tak vidím, že tam je, ale to je tak všechno a ano, je tam i při používání tohohle peelingu. Určitě víte, že pouze peeling nestačí..:)

Obsah: 250ml
Cena: 119Kč
Hodnocení: 5/5
Určitě to není moje poslední balení, i když mám teď k vyzkoušení od jiné značky, věřím, že se k němu vrátím a bude to moje stálice v koupelně.

1 komentář:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...