Saloos - Bio kokosová péče čokoláda

Značku Saloos určitě většina z Vás zná a kokosový olej určitě taky. Přijde mi, že v poslední době je hodně in a každá druhá ho vychvaluje, jak je skvělý a to i do kuchyně. Já se přiznám, že kokosový olej mi v kuchyni nic neříká a ani nemám v plánu na tom něco měnit, tohle jde mimo mě. Ovšem kokosový olej na tělo, to už je jiná...

Je vhodný pro každodenní použití, pokožku těla hydratuje, chrání před mrazem a v létě regeneruje po opalování. Nedělá problém ani citlivé a alergické pokožce. Dá se ale použít i jako zábal na vlasy, nebo pro masáže.

Já tedy používala pouze na tělo, do vlasů mi přijde trošku škoda. Vybrala jsem si čokoládovou verzi, která je popsána jako lahodící. Má přinášet pocit štěstí a dobré nálady. Vzácné extrakty dodávají pokožce mladistvý vzhled. Tato kokosová péče je obohacena o vonné výtažky kakaových bobů. Čokoládu miluji, ale ne v každé kosmetice mi úplně voní, tak jsem chtěla zkusit, jaká bude tahle péče. Bohužel čokoládu necítím ani trochu, kokos je cítit tak silně, že čokoládu zcela překryje, voní ovšem krásně.

Má tuhou konzistenci, teplotou těla ale taje a při roztírání už se mažete olejem. Pokud tedy nechcete mít vyloženě olej, nenechávejte nikde v teple. Hydratuje skvěle, žádné suché šupinky, ale naprosto perfektně hydratovaná pokožka. Sice trvá trochu déle než se vsákne, ale nemám problém se hned po namazání obléct, jelikož nelepí. Pokožka je během používání vláčná, hydratovaná a krásně hebká a příjemná na dotek.

Obsah: 100ml
Cena: 139Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktu k recenzi.  

10 komentářů:

  1. Po vypadá super, škoda, že v tom není cítit ta čokoláda, byla by to jinak úžasná kombinace:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je jeden z nejlepších produktů na tělo, co jsem zatím zkoušela:) a ta vůně...

    OdpovědětVymazat
  3. Teď jsem si ho objednávala z BIOOO.cz a voní vážně krásně. já tam trochu té čokolády cítím, ale jen mírně. Zatím jsem ho nezkoušela, ale věřím, že bude stejně dobrý jako klasický kokosák, který mám ráda : )

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, tak další koupě je jasná :D:-) Vypadá skvěle.

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá dost zajímavě, já doteď používala jen obyčejný kokosový olej téměř na vše a nemohla si ho vychválit, ale tohle dosti vypadá jako jeho konkurence:)
    lovely-pinkk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně tenhle olej jsem dostala od kamarádky k Vánocům, tak jsem na něj zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý článek, také si nemůžu kokosový olej vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, čokoládu jsem ještě nezkoušela, ale teď na zimu musí být super :3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...