Lesky na rty od Oriflame - Fruit sorbet a Heartbreaker

Recenzi na tyhle lesky chystám už strašně dlouho, snad už dokonce měsíc je mám i vyfocené. Mám je už docela dlouho, řekla bych, že teď to budou přesně dva roky, jelikož jeden byl brán jako valentýnský, přesto se dá ale stále sehnat.

Lesk na rty Vision V Fruit sorbet
Tenhle lesk jsem již na e-shopu nenašla, ale ještě nedávno tam byl, teda myslím. Nevadí, i tak Vám o něm něco napíšu, kdyby jste na něj náhodou narazily.
Lesk má jemnou růžovou barvičku, když se podíváte zblízka, obsahuje modrý shimmer, což může někomu vadit. Má hutnější konzistenci, na rtech vytvoří poměrně silný film a lepí. To lepení mi na něm asi vadí nejvíc.

Na začátku sladce voněl, to ale docela vyprchalo a teď je cítit už spíše chemií, takže se ho snažím už fakt dopotřebovat. Pro mě to je lesk, který neurazí nenadchne.
Co se mi na něm ale líbí, tak je balení. Konkrétně aplikátor, který je kulatý. Dobře se s nim pracuje a krásně po rtech klouže. Výdrž je tak hodinku, lehce přes hodinu.

Obsah: 10ml
Cena: 99Kč
Hodnocení: 3/5

Lesk na rty Very me Heartbreaker
Konkrétně mám odstín Forever never. Ten je právě z valentýnské edice a ihned mě upoutal jeho desing, který je fakt romantický a to já můžu. Má sladkou, melounovou vůni. Opravdu voní nádherně, úplně něco jiného než lesk předešlý.

Aplikátor má klasický zkosený. Barvička je výraznější, když dáte větší vrstvu, máte docela výraznou růžovou. Občas používám i štěteček na rty, abych barvu pořádně a rovnoměrně rozetřela. Lepší fotka se mi bohužel nepovedla, ale i tak je na ní lehce vidět modrý shimmer, upřímně, toho jsem si všimla ale až na té fotce, takže není nijak výrazný a obtěžující.

Tenhle lesk používám ráda, na rtech je příjemný a hlavně, nelepí. Na rtech vydrží přibližně hoďku a půl až dvě hoďky, ovšem bez jídla a pití. 

Obsah: 10ml
Cena: 119Kč
Hodnocení: 4/5

5 komentářů:

  1. Oba dva vypadají moc pěkně,každopádně ten první se mi líbí více :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lesky vypadají moc pěkně, ale bohužel nemám moc v oblibě tyto tuby. :/ GIVEAWAY O AUTORSKÝ ŠPERK

    OdpovědětVymazat
  3. krásne vyzerá na perách :)

    Alena Shishkova inspired makeup :)
    http://beautecaresse.blogspot.sk/2014/01/alena-shishkova-inspired-makeup.html
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  4. Na rtech se mi líbí oba dva :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...