Lancôme - Parfém Trésor In Love

Darovat parfém je poměrně riziko a chce to odvahu. Osobně nerada dostávám voňavky, protože ne vždy se darující trefí do vkusu a flakónek pak akorát stojí na poličce a práší se na něj, nebo další možností je, že sice vůně není úplně marná, ale na běžné nošení mi tolik nesedí a tak po ní sahám jen na doma.

Od koho ale ráda dostávám parfémy, tak je přítel. Zná mě zřejmě natolik dobře, že se trefí naprosto bez problému. Z Trésor In Love se stala moje oblíbená vůně, dokonce natolik, že neskončilo u jednoho balení.

Oficiální popis: Hrdinkou a představitelkou parfému Tresor In Love je rozzářená a přívětivá mladá žena, která je ochotná neústupně se zamilovat. Je elegantní, nevšední a rozpustilá, její parfém oslavuje spontánní lásku v moderním stylu života.Vůně byla na trh uvedena v roce 2010.

Složení
Hlava: bergamot, hruška, nektarinka, růžový pepř
Srdce: fialka, jasmín, růže, broskev
Základ: pižmo, cedr

Začala bych flakónkem, který mě osobně se hodně líbí. Je jednoduchý a díky zkoseným hranám působí velmi elegantně. Růžička kolem hrdla dodává na ženskosti.

Vůně se popisují velmi těžce. Trésor In Love je kombinací květin a ovocných tónů. Vůně je slaďoučká, ale zároveň v ní cítíte svěží a šťavnaté podtóny. Ideální převážně na denní nošení, na večer mi přijde jemná, ale na den naprosto dokonalá. Díky svěžím podtónům bych ji zařadila spíše mezi letní vůně, ale nemámnaprosto problém po ní sáhnout i v zimě. Vlastně ji používám celoročně.

Je moc příjemná, nevtíravá. Ženská elegantní vůně, která ale působí něžně a romanticky. Já ji naprosto miluji a používám ji moc ráda, rozhodně můj nejmilejší parfém. Myslím, že bude vonět jak mladším, tak i starším ročníkům.

Máte rády parfémy Lancôme?
Znáte Trésor In Love?

3 komentáře:

  1. Ten som mala :) zo začiatku sa mi veľmi páčil,ale veľmi rýchle ma omrzel :(

    Pozývam Ťa na giveaway o krásnu peňaženku Desigual GIVEAWAY DESIGUAL

    OdpovědětVymazat
  2. já měla tu midnight rose, tu samou ale ve fialovým a naprosto jsem jí milovala :) tak možná vyzkouším i tuhle :) vypadá zajímavě ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...