Šampon a kondicionér Whenever od Kiss my face

Doma se mi pomalu kupí více produktů od této značky, která pro mě ještě do nedávna byla naprosto neznámá a řekla bych, že ne jen pro mě. Tak první se podíváme, co je vůbec tahle značka zač.

Kosmetika, která je 100% přírodní a veganská. Společnost byla založena již před více než 30 lety Bobem Macleodem a Stevem Byckiewiczem na dvoustech akrech ekologické farmy v Hudson River Valley. Kiss My Face používá pouze ty nejúčinnější a čisté ingredience, získané z organického zemědělství, přírodní vitamíny a minerály. Většina složek pochází ze znovuobnovitelných zdrojů.Výrobky neobsahují parabeny, ftaláty, syntetické látky, minerální oleje, barviva.
 


Upřímně nekoukám na to, zda kosmetika je přírodní, nebo neni. Nevyznám se ani ve složení, takže ho ani nezkoukám. Měla jsem ale jeden šampon, který byl bez silikonů a narozdíl od ostatních mi opravdu nádherně sedl, takže jsem byla zvědavá i na tyhle dvě lahvičky.

Šampon  - Pokud máte rády šampony, které hodně pení, tak máte smůlu. Ono se ani neni čemu divit, když je přírodní. Chybí tam tam chemie, která by pěnu vytvořila. Dosáhnete jen minima pěny, když budete šampon pořádně vmasírovávat a vlasy budou hodně mokrý. Po spláchnutí šamponu mi vlasy ale přijdou docela, možná drsný, ale od toho je kondicionér...

Kondicionér - Má hustší konzistenci, ale stačilo mi ho docela málo. Vlasy má uhladit a zjemnit, po spláchnutí jsou na dotek opravdu krásně jemné a příjemné. A co víc, moc dobře se rozčesávání a i během den se méně cuchají.

Miluju jejich vůni, oba produkty voní nádherně svěže pocitronech, vůně ale na vlasech ihned vyprchá, což je škoda, bohužel nezanechá absolutně žádný náznak vůně. Ale to podstatné a to, jaké jsou vlasy po umytí.
Mám vlnité vlasy, takové ty nedbalé vlny a hodně husté, objemné. Proto když na nějakém šamponu vidim, že je pro větší objem, hned se děsim. Spíše mám občas pocit, že objem potřebuju ubrat. První den po umytí jsem vždy zvyklá na krásné nadýchané vlasy. Po používání těchto produktů ta nadýchanost ale vymizela, jsou spíše splihlé, ne tedy úplně, ale vlastně si teď uvědomuju, že ten objem mi chybí :D Takže bych řekla, že pokud máte, s prominutím, pár vlasů na hlavě a splihlé už samy od sebe, asi to nebude nic pro Vás. Ale kdo ví, třeba tak působí jen na moje vlasy.

Obsah: 325ml
Cena: 199Kč
Hodnocení: 2/5

6 komentářů:

  1. Mám ráda, šampony, které hodně pění, takže tento asi není nic pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě vadilo, že málo pěnil ten šampón, ale to se dá od přírodní kosmetiky čekat no :) Kondicionér mi přišel fajn, ale zkusila jsem už určitě lepší, na které nedám dopustit. Celkově tohle duo hodnotím jako neurazí, nenadchne. Možná že bych změnila názor po dlouhodobějším používání :) kdo ví....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho použila 3x, ještě tam mám na jedno použití a stále horší :D

      Vymazat
  3. Taky mám husté, nedbalé vlny a objem. Docela ráda bych se toho šílenýho objemu zbavila, takže tohle bude asi něco pro mě ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem objemu fakt zbavená a docela mi to začíná vadit. Vlasy mám opravdu splihlý. Vlasy myju tak cca po třech,čtyřech dnech. A po prvnim dni použití tohohle šamponu mám ty vlasy splihlý přesně jak normálně ten třetí den.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...