Maska a odličovač 2 v 1 Clarity

Tento multifunkční přípravek Vám nabízí značka Fleur de Santé. Ač hodně z Vás, co jsem si vimla tuhle značku moc nemusí, jelikož je cpána úplně všude, já ji naopak mám ráda a to, že ji najdete snad všude, mě to vyhovuje, alespúoň mám možnost vyzkoušet více produktů.

Jedná se o masku a zároveň odličovač. Mám vyzkoušeno oboje, takže hned mám sdělim svoje dojmy.
Přípravek s omlazujícími biopeptidy, které působí proti předčasnému vzniku vrásek a revitalizují pleť.
Co se mi na masce líbí je hezké balení a krásně mi voní, nedokážu tu vůni popsat, ale je taková jemná, nevtíravá. Konzistence je krémová, je to prostě bílý krém, na rozetření poměrně hutný, ale pracuje se s tim dobře.

Začneme u odličováku: na vlhký obličej nanesete přiměřené množství a krouživými pohyby vmasírujete. Poté vodou opláchnete. Oči tim neodličuju, pouze obličej. Ve sprše denně používám různé čistící gely, takže tohle jsem využila na stejném principu a vyhovuje mi to. 
Maska: Masku nanesete na čistou a po dobu 10 minut necháte působit. Poté opláchnete vlažnou vodou. Maska Vám na pleti zaschne, že neni téměř ani vidět, dokud nenavlhčíte obličej. Tady nastal trochu problém, než jsem to dostala všechno dolů, tak jsem raději vzala ručník a setřela to :D Jinak pleť je po aplikaci poměrně jemná, příjemná, ale nějak extra mě to neoslovilo. Pokud hned poté chcete nanést make-up, musíte použít krém, jelikož maska Vám pleť nezhydratuje.

Vyzkoušela jsem, ale další balení bych určitě nekupovala. Jako maska mi to nepřišlo nic extra, taková průměrná, ničim nezaujala. Raději se poohlédnu po jiné masce, nebo raději jinou i vyzkoušim. Co se týče toho odličování, tady tenhle produkt využiji spíš. Za ozkoušení jsem ráda a přípravek rozhodně spotřebuju, žádný propadák to neni. :)
Obsah: 40ml
Cena: 149Kč
Hodnocení: 3/5

2 komentáře:

  1. Nikdy jsem od této značky nic neměla. A stále se utvrzuji v tom, že nemám proč litovat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...