Astor - Řasenka Big&Beautiful Lovely Doll

Určitě jste už v televizi viděly tu sladce růžovou reklamu na řasenku od Astor, kde Vám slibují oči jako panenka. Přiznám se, že patřim k těm, které tohle vyloženě naláká. Hned jsem věděla, že řasenku prostě musim mít. A taky hned jak jsem ji viděla v drogerii, byla v košíku.

Jedná se o objemovou řasenku, která řasy rozdělí a natočí. Nádherně řasy prodlouží, to zvládá na jedničku, řasy mám docela dlouhé a když se k tomu přidá ještě super řasenku, je to paráda. Co se týče objemu, ale jo, je tam. Já jsem spokojená. Konzistence mi přijde taková řidčí, takovouhle texturu měly snad všechny tyhle velké řasenky. Musíte si dávat pozor, aby se Vám hned po nalíčení neobtiskla.
Obsahuje kolagen a rostlinný vosk. Řasy vyživuje a ty jsou den ode dne silnější.

Speciálně tvarovaný kartáček s bambulkou na konci zachytí každou řasu. Kartáček neni tak monstrozní, jak vypadá například v reklamě. :D A bacha, při nanášení, ve více vrstvách má tendence řasy slepit.
Ale jinak během dne se nerozmazává, neobtiskává, ani neopadává, takže naprostá spokojenost.

Obsah: 12ml
Cena: 229Kč
Hodnocení: 4/5
Nákupu rozhodně nelituju, patří mezi lepší řasenky, které jsem měla. A ještě ten sladkej obal, určitě se ted řadí mezi řasenky, kterými se opravdu ráda líčim. O bod mín jen z toho důvodu, že na Diamantovou řasenku od Gabrielly nedosahuje.

2 komentáře:

  1. VYpadá zajímavě, minimálně ten kjartáček. Ale momentálně mám čtyři načaté řasenky doma :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...