Dermacol - Transparentní fixační pudr

Pudr určitě většina z Vás zná, já měla ale až ted možnost ho vyzkoušet. Sice jsem po něm už docela dlouhou dobu koukala v drogerii, ale zůstalo jen u toho koukání. Když jsem otevřela lednový Senzabox, byla jsem mile překvapena, když jsem ho tam uviděla.

Pudr obsahuje vzácné pigmenty, díky kterým je pleť sametově hebká. Je hypoalergenní a dotekuodolný, což je fajn, jelikož já si furt na obličej sahám. Vhodný pro všechny typy pleti. I přes jeho velkou oblíbenost jsem velmi brzy zjistila, že já jeho cílová skupina nejsem.

Přišel mi odstín light, takže jsem se trochu lekla, jelikož je hodně světlounký, ale jelikož je transparentní, tak je to ve výsledku jedno, po jakém odstínu sáhnete. Na pleti vidět není, ale přitom dokonale zmatní.

Balení je nádherné, ale zrovna pro mě kamenem úrazu. Je nepraktické a mě prostě nebaví. Součástí je stěteček a houbička, která je ovšem k ničemu. Spíše mi přijde, že setře make-up, slouží alespoň k zakrytí dírek, ze kterých se pudr sype. Nejlepší je vždy potřebné množství odsypat do víčka a poté nabrat stětcem. Prostě složité.

Jinak pro zajímavost - Asociace vizážistů a stylistů ČR zvolila tento výrobek Výrobkem roku 2007!

Obsah: 13,5g
Cena: 229Kč
Hodnocení: 3/5
Pudr je určitě fajn, jen já dávám přednost spíše krycím pudrům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...